Apputvecklare

Det laddas ner miljontals appar på App Store och Google Play, jorden runt varje timme, dygnet runt. Apparna ger oss möjlighet att alltid vara uppkopplade, få information om i princip vad som helt och aldrig behöva vänta på bussen utan att ha något att göra. Det finns i princip ändlösa möjligheter med appar och för den teknikintresserade finns det stora möjligheter att få en del av kakan. Konkurrensen mellan företagen som utvecklar appar är stor och ingen kan förutse eller förutspå vart nästa succé kommer ifrån. Kärnan av apputveckling är programmering men utvecklaren är ofta med i hela processen från idé och design till testandet av appen.

Arbetsmarknaden för utvecklare är bra. Eftersom det är en växande marknad skapas nya jobb i snabb takt och framtiden ser ljus ut för apputvecklare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *